Skip to main content

Medelhavskryss

Medelhavskryss
En resa där vi kan upptäcka några av Medelhavets pärlor samtidigt som vi njuter av medelhavsklimatet ombord. På fartyget är det helpension med fantastisk mat på många olika restauranger. Servicen är fantastisk med mängder av personal som gör allt för att vi ska trivas.

Njut av varje ögonblick till sjöss ombord på Royal Caribbeans Brilliance of the Seas fullspäckad med spännande upplevelser, glittrande underhållning, läckra maträtter och aktiviteter för alla typer av kryssningsresenärer. Glöm Finlandsbåten, det här är något helt annat!!

Dessutom erbjuds det olika aktiviteter, nöjen och shower… Man behöver aldrig ha tråkigt ombord och det mesta ingår i resan! Vi har med vår reseledare under hela resan, som även kommer att åka med på utvalda utflykter som ni gärna får följa med på.

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR: Transfer till flygplatser, flygresa, 2 nätter del i dubbelrum, 1 middag, 2 frukost. Kryssning 7 nätter, del i insides dubbelhytt med helpension under kryssningen, guidad rundtur i Rom och Athen och reseledarservice under hela resan.

TILLÄGG: Enkelhytt 11.805:-, dubbelhytt utsides kat 4N 7.675:-/pp, dubbelhytt utsides med balkong kat 4D 11.670:-/pp
Dryckespaket kommer att kunna köpas till, vi återkommer om detta så fort vi kan.

VALUTA: EUR, TRY

PASS: Ja, måste vara giltigt 6 månader efter hemkomst

VISUM: Behövs ej

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten – Rom

  På eftermiddagen hämtar anslutningsbussen upp på hemorten för de som vill. Vår reseledare möter upp på Linköpings flygplats. Planet går 17.15 via Amsterdam till Rom där vi landar 22.45. Transfer till 4-stjärniga Green Park Hotel Pamphili i Rom.

 • Dag 2. Rom

  Dagen börjar med en stadsrundtur i fantastiska Rom innan vi tar oss till kryssningsterminalen för incheckning och ombordstigning på Brilliance of the Seas som lägger ut 17.00.

 • Dag 3. Salerno

  Idag lägger vi till i staden Salerno. Här finner man mysiga gränder med små butiker och restauranger. Det erbjuds även rundturer till den närbelägna berömda Amalfikusten.

 • Dag 4. Messina Sicilien

  Messina ligger på Sicilien och är Medelhavets största ö som ligger allra längst söderut i Italien, strax utanför det stövelformade landets "tå". Nu finns det chans att utforska de historiska sevärdheterna. Bege dig till stadens katedral som härrör från 1100-talet. Blicka upp mot det astronomiska uret i klocktornet och se de mekaniska figurerna spela upp scener ur stadens historia när klockan slår tolv. Eller bara njut av Italien när det är som bäst!

 • Dag 5. Till Havs

  Idag tillbringar vi hela dagen till havs. Nu har vi tid att njuta av fartygets alla bekvämligheter. Ligg i en solstol vid poolen med en läskande paraplydrink, ät en underbar långlunch med ett fantastiskt utbud av mat eller prova på någon av de aktiviteter som erbjuds. Här har man aldrig tråkigt och det mesta ingår i resans pris.

 • Dag 6. Santorini

  Dagens destination är den grekiska ögruppen Santorini som vilar i det skimrande Egeiska havet. Söder om ön Ios och norr om Kreta ligger ögruppen i en uppdelad cirkelform som omsluter en 11 kilometer bred lagun. Som en historisk vulkanö bjuder Santorini både på svindlande naturupplevelser och på ett välbevarat kulturarv.

 • Dag 7. Ephesus

  På Ephesus i Turkiet kan vi utforska ruinerna av en blomstrande romersk hamn och Meryemana, Jungfru Marias hus mm. Staden är ett UNESCO-världsarv.

 • Dag 8. Mykonos

  De som vill kan idag besöka den härliga Grekiska staden Mykonos.

 • Dag 9. Athen

  Idag har vår kryssning nått sitt slut och fartyget lägger till i Athen på morgonen. Vi börjar dagen med en rundtur i den berömda staden. På eftermiddagen har vi fri tid och vi bor på centralt belägna 4-stjärniga Hotel Ilissos. Gemensam middag.

 • Dag 10. Athen – Hemorten

  Transfer till flygplatsen. Planet avgår 13.35 och vi flyger via Amsterdam och landar 22.45 i Linköping. För de som vill går det anslutningsbussar till hemorten.

Resekalender
28/2Ullared 9 timmars shoppingfrån 300:-
29/2Björn Skifs - En värld av Skifsfrån 2 950:-
29/2Ullared 2 dagarfrån 990:-
1/3Sydtyrolen från 11 990:-
2/3Änglagårdfrån 1 450:-