Skip to main content

Midsommar i Bohuslän

Midsommar i Trollhättan och Bohuslän

Vi tror, vi tror på sommaren!
Följ med till vackra Bohuslän. Vi bor bra i Trollhättan varifrån vi gör utflykter till olika ställen i Bohuslän. Resan bjuder på midsommarfirande på Tjörn med lunch samt ett besök i vackra Marstrand. Fint avslut i den vackra ”trästaden Hjo” med den genuina småstadskänslan från en annan tid…

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, del i dubbelrum, utflykter enligt program, 3 frukost, 3 lunch, 3 middagar samt reseledarservice.

TILLÄGG: Enkelrum 1.060:-, platsbokning i bussen 150:-

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten – Trollhättan

  Färden går utmed östra sidan av Vättern. Efter Jönköping passerar vi genom knallebygden och gör en kort paus för dem som önskar inta en kopp kaffe. Lunch äter vi på Ronnums Herrgård, sen fortsätter vi till Trollhättan och 4-stjärniga Scandic Swania i 3 nätter som är vackert beläget vid kanalen. På kvällen samlas vi för gemensam middag på Savoy Restaurang och Bar. (Ca 29 mil)

 • Dag 2. Midsommarfirande på Tjörn

  Idag tar vi oss till Tjörn som ligger i hjärtat av Bohuslän. I den pittoreska fiskebyn Skärhamn serveras vi en midsommarlunch innan de traditionella midsommarfirandena tar vid. Så på med bekväma skor och passa på att dansa kring midsommarstången! Gemensam middag på Café Strandgatan, vackert beläget vid kanalen. (Ca 12 mil)

 • Dag 3. Marstrand

  Längst ut i väster där skärgården slutar och havet tar vid ligger Marstrand. Upplev den mäktiga atmosfären vid Carlstens Fästning, kajen med båtar av alla slag och mysiga kvarter med bilfria gator. Gemensam lunch under dagen och på kvällen gemensam middag på Café Strandgatan. (Ca 15 mil)

 • Dag 4. Trollhättan – Hjo – Hemorten

  Hemresan går via Hjo. 1990 belönades orten med Europa Nostras hedersmedalj med motiveringen ”för det beaktansvärda bevarandet av den samlade trästaden Hjo”. Här blir det uppehåll för lunch och bara njuta av alla fina trähus mm, kanske inköp av en sik eller två… Nu styr vi kosan hemåt igen efter, som vi tror, fina dagar i Bohuslän! Hemkomst till Linköping ca 18.00. (Ca 35 mil)

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
20/6Se allaMidsommar i Bohuslän
Garanterad Avgång
Mer än 85 290:-BokaMer information

Hotell

Scandic Swania Trollhättan
Scandic Swania Trollhättan
Hotell Scandic Swania, ligger i Trollhättans centrum, nära alla attraktioner. Du kan utforska stadens omgivningar, med restauranger, caféer samt stadsvandling. Hotellet ligger bredvid Trollhätte kanal...