Skip to main content

Midsommar i Bohuslän

Vi tror, vi tror på sommaren!

 Följ med till vackra Bohuslän och ett historiskt boende på Hotell Fars Hatt i Kungälv. Resan bjuder på midsommarfirande på Tjörn med lunch och vackra Marstrand. Fint avslut i den vackra ”trästaden Hjo” med den genuina småstadskänslan från en annan tid…

Fritextsökning

Coronainformation

Alla Restiktioner borttagna.


Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, del i dubbelrum, utflykter enligt program, 3 frukost, 3 middagar, 3 luncher samt reseledare.

TILLÄGG: Enkelrum 670:-, platsbokning i bussen 100:-

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades. Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten – Kungälv

  Färden går utmed östra sidan av Vättern. Efter Jönköping passerar vi genom knallebygden och gör en kort paus för dem som önskar inta en kopp kaffe. Vid lunchtid kommer vi till Kungälv, denna historiska trästad som samsas med nybyggda stadsdelar. Vi bor Hotell Fars Hatt i 3 nätter. Vi startar med lunch på hotellet, därefter fri tid i Kungälv. På kvällen samlas vi för gemensam middag. Ca 30 mil.

 • Dag 2. Midsommarfirande på Tjörn

  Idag tar vi oss till Tjörn som ligger i hjärtat av Bohuslän. I den pittoreska fiskebyn Skärhamn serveras vi en midsommarlunch innan det traditionella midsommarfirandena tar vid. Så på med bekväma skor och passa på att dansa kring midsommarstången! På kvällen gemensam middag på hotellet.

 • Dag 3. Marstrand & Dyrö

  Längst ut i väster, där skärgården slutar och havet tar vid, ligger Marstrand. Upplev den mäktiga atmosfären vid Carlstens Fästning, kajen med båtar av alla slag och mysiga kvarter med bilfria gator. Här kommer vi att äta gemensam lunch På kvällen gemensam middag på hotellet.

 • Dag 4. Kungälv – Hjo – Hemorten

  Hemresan går via Hjo. 1990 belönades orten med Europa Nostras hedersmedalj med motiveringen ”för det beaktansvärda bevarandet av den samlade trästaden Hjo”. Här blir det uppehåll för lunch och bara njuta av alla fina trähus mm, kanske inköp av en sik eller två… Nu styr vi kosan hemåt igen efter, som vi tror, fina dagar i Bohuslän! Hemkomst till Linköping ca kl 18.00. Ca 35 mil.

Karta

Resekalender
3/7Polcirkelkustenfrån 8 990:-
4/7Måndagsbussen Rostockfrån 1 390:-
11/7Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
25/7Bergensbananfrån 7 390:-
29/7Eksjö Tattoo från 780:-