Skip to main content

Möt våren i Paris

Möt våren i Paris
Paris städernas stad är världens mest besökta stad!  Landmärkena är många alla känner vi till Champs Elysees, Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren.

Följ med oss till maten, konsten och romantikens huvudstad. Självklart börjar vi vår vistelse i Paris med en rejäl rundtur med lokalguide. Efteråt har vi fri tid att njuta av staden och alla dess sevärdheter. Vill du kan du hänga med på en utflykt tillsammans med vår reseledare. 

Resan genomförs tillsammans med ReseMakar´n

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemorten – Bremen

  Avresa på morgonen från Östergötland till Helsingborg där vi möter upp våra kompisar från Västergötland och färjan över till Danmark. Färden går vidare över det danska riket till Rödby och färjan mot Puttgarden. På kvällen kommer vi till Bremen och Hotel Ibis Bremen City. Gemensam middag. (Ca 87 mil)

 • Dag 2. Bremen – Paris

  Efter frukost åker vi vidare på vår färd till Paris. Vi kör genom Ruhrområdet och vidare in i Holland vid Venlo. Vi passerar förbi Antwerpen och Gent innan vi når Frankrike vid Lille. Vi kommer fram till Paris på kvällen där vi checkar in på 3-stjärniga Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles för 4 nätter. Vi bor här med frukost. Reseledaren kommer att ordna några middagar under tiden i Paris för den som vill kan följa med på. (Ca 80 mil)

 • Dag 3. Stadsrundtur i Paris

  Efter frukost sätter vi oss till rätta i vår buss och ger oss ut på stadsrundtur. Rundturen visar Paris största sevärdheter från utsidan och håller på i ca 3 timmar. På kvällen gör vi en tur med båt på Seine. Vi ser en av världens vackraste städer från en annan vy och njuter av prakten på vår tur under Paris broar. Pris: Ej klart vid tryck

 • Dag 4 – 5. Lediga dagar i Paris

  Paris på egen hand. Kanske lockar något av Paris alla museer eller varför inte bara njuta av shopping i världsklass, god mat eller något av allt annat som Paris är berömt för eller följ med på en utflykt!

 • Dag 6. Paris – Hannover

  Vi sätter oss till rätta i bussen för vår resa mot Sverige. Vi stannar i Hannover på 3-stjärniga GHOTEL hotel & living för middag och övernattning. (Ca 77 mil)

 • Dag 7. Hannover – Hemorten

  Frukost och därefter avresa mot vår färja från Puttgarden till Rödby. Men innan färjan stannar vi på en gränshandel för inköp! Resan går vidare över Danmark till Helsingör och färjan vidare till Helsingborg. Dags att ta farväl av västgötarna och fortsätta färden hem till Östergötland.

Ingår och Villkor

INGÅR: Bussresa, del i dubbelrum, 6 frukost, 2 middag, reseledarservice.

TILLÄGG: Enkelrum 3.120:-, platsbokning i bussen 200:- 

VALUTA: EUR

PASS: Ja

Avbokningsvillkor: Fri avbokning fram till 46 dagar före avresa, 45 – 31 dagar innan avresa 400:-/person, från 30 – 8 dagar före avresa betalas 50% av resans pris, därefter hela kostnaden.

Våra hotell

Våra hotell
Hotel Ibis Bremen Cityk, Bremen
Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles, Paris
GHOTEL hotel & living, Hannover