Skip to main content

Polenkryss

Våra kryssningar till Polen är mycket populära. Två trevliga kvällar ombord på Stena Lines färjor. Här njuter du av det goda livet till havs, med restauranger för alla smaker, mingelvänliga barer och sprängfull butik är det lätt att trivas. Efter en avkopplande överfart har vi en heldag i Polen för rundtur och shopping.

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer, då vi har plockat ut säten i bussen för att få Coronaavstånd till nästa säte. Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Danmark kräver just nu personbevis som styrker er adress, hemort och län.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR
Resa i turistbuss, båtresa Karlskrona – Gdynia t/r, del i dubbelhytt/insides med sängarna på golvet, 2 frukostbuffé och rundtur i Gdynia, Gdansk och Sopot.

TILLÄGG
Enkelhytt insides  100,-, Enkelhytt utsides 300,-, Dubbelhytt utsides 150,--/person

Beställ vid bokning:  Buffé all inkl. på utresan 210:-/person

VALUTA
PLN Polska Zloty, SEK

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi startar vår resa innan lunch för färd mot Karlskrona. Vid Kosta Outlet gör vi ett längre stopp för shopping o kaffepaus. Ankomst till Karlskrona där färjan avgår 21.00 och nu har vi en hel kväll ombord. Den som har förbokat äter buffé, för den som vill äta på egen hand har fartyget 3 restauranger och 5 barer att välja på.

  • Dag 2

    Frukostbuffé, färjan lägger till i Gdynia 09.00. Nu är vi redo att upptäcka Polen. Vi börjar med en rundtur i Trestadsområdet. Städerna Gdynia, Gdańsk och Sopot ligger som ett pärlband utmed Gdańskbukten. Vi stannar för lunch på egen hand och avslutar med shopping i ett stort köpcenter. Färjan avgår 19,30 då vi har ytterligare en kväll med fartygets nöjesutbud till vårt förfogande.

  • Dag 3

    Frukostbuffé, färjan lägger till i Karlskrona 07.15 Vi styr hemåt och tar kustvägen hem via Kalmar, Västervik och gör lämpliga raster längs med vägen. Vi räknar med att vara tillbaka i Östergötland ca 16,00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/8Se allaStena LineMer än 82 490:-BokaMer information
24/10Se allaStena LineMer än 82 490:-BokaMer information

Hotell

Stena Line
Stena Line
Ombord på Stena Vision får du en bekväm resa där du kan njuta av underhållning, god mat & dryck och spa med havsutsikt. Dansa loss på dansgolvet fram till morgonkvisten eller relaxa på soldäck. Vi har...
Resekalender
24/5Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
27/5Rügen Shoppingfrån 1 390:-