Skip to main content

Victoriakonserten

Victoriakonserten 14 juli 2020 på helt ny spelplats utanför Borgholms Slott!

Den 14 juli fyller Kronprinsessan Victoria år och traditionsenligt blir det firande med Victoriakonserten på den helt nya spelplatsen utanför Borgholms Slott på Öland. Då kommer artister och gäster hylla Victoria i ett stjärnspäckat program som också sänds i SVT.

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, logi i dubbelrum inkl frukost, konsertbiljett, busskaffe och smörgås efter konserten.

TILLÄGG: 660:-enkelrum

 VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se
Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Dagsprogram

  • Dag 1

    Avresa på morgonen mot Kalmar, under resan gör vi lämpliga raster. Vid lunchtid är vi framme i Kalmar och checkar in på Scandic Kalmar Väst. Sedan åker vi över till Öland och besöker Slottsparken på Sollidens Slott, som Gustaf V öppnade för allmänheten 1930, med slottet Mainau vid Bodensjön som förebild. När du promenerar in genom grinden till Sollidens slottspark möts du av en alldeles speciell miljö som inbjuder till promenader och upptäcktsfärder. Parken omsluter Kungafamiljens sommarslott och anlades för drygt hundra år sedan av dåvarande Drottningen Victoria. Hon förverkligade en trädgård med inspiration från många delar av världen. Innan vi fortsätter till Borgholm där man har fri tid för att strosa runt och äta en bit mat, innan vi åker till konserten vid Borgholms Slott som börjar 18.30. Av säkerhetsskäl kan visitering ske innan entré till evenemanget, var beredd att visa upp medhavda väskor, ryggsäckar och dylikt. Efter konsertens slut blir det lite vickning, busskaffe och smörgås innan vi återvänder till vårt hotell.

  • Dag 2

    Frukost 07:00-10:30 sovmorgon eller passa på att njuta av en lååång frukost på hotellet, innan vi åker mot Östergötland. Hemkomst ca 16.00

Resekalender
25/9Expressbuss Puttgardenfrån 795:-
5/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 290:-
16/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
19/10Måndagsbussen Valdemarsvikfrån 1 290:-
23/10Expressbuss Puttgardenfrån 795:-