Skip to main content

Köpenhamn - Oslokryssning

Två huvudstäder – en resa!                                                         

Upplev dejlige Köpenhamn och herlige Oslo på samma tur! Vi njuter av havet hela vägen mellan Köpenhamn och Oslo då vi kryssar ombord på DFDS moderna färjor. Köpenhamn erbjuder Strøget, det centrala shoppingstråket med närliggande nöjesdistrikt, samt Nyhavn som utgör typiskt pub och uteserveringsområde. Oslo med huvudgatan Karl Johan som präglas av ett stort folkliv.  Nära gatan finns hamnen med Rådhuset och Akershus fästning.

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer, då vi har plockat ut säten i bussen för att få Coronaavstånd till nästa säte. Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.

Danmark kräver just nu personbevis som styrker er adress, hemort och län.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR: :  Bussresa i helturistbuss, broavgifter, vägskatter, del i 2-bädds INSIDES hytt med båda sängarna på golvet dusch/wc, 2 frukostbuffé, rundtur i Oslo och Köpenhamn.

TILLÄGG: Enkelhytt insides 930:-, utsides 1530;-  Utsides dubbelhytt  300:-/person.

BESTÄLL VID BOKNING: 2-rätters middag inkl. 1 dryck 499,--/person och väg,
Buffé inkl. 1 dryck 415;--/person och väg.

PASS: JA
VALUTA: DKK, NOK

Dagsprogram

  • Dag 1. Till Köpenhamn

    Vi åker tidig morgon från Östergötland söderut. Färjan Helsingborg- Helsingör tar oss över sundet till Danmark. Vi följer den vackra Strandvejen utmed vattnet ända in i ”Dronningens by” och hälsar på den Lille havfruen. Sen blir det tid för lite lunch innan det är dags att gå på färjan som tar oss genom Öresund via Ven. Kvällen är fri för middag, dans och underhållning i nattklubben för de som önskar. Kanske lite shopping eller bara sitta i någon av barerna och njuta när vi glider fram på havet! Vi erbjuder er att förboka 2-rätters middag inkl. 1 dryck för 499,--/person eller Buffé inkl. 1 dryck för 415:--/person.

  • Dag 2. Oslo

    Frukostbuffé och möjlighet att från första parkett njuta av när färjan seglar upp genom Oslofjorden. Efter vi lagt till åker vi en rundtur i Oslo som tar oss via operan, Vigelandsparken, Akers brygge och mycket annat. (På utresan 16/5 så gör vi en mindre rundtur på eftermiddagen då vi vill närvara på 17maj firandet) Under eftermiddagen blir det tid att på egen hand upptäcka Oslo innan det är dags att återvända till färjan. Ombord är det bara att fortsätta njuta av tillvaron på båten. Även denna kväll kan ni förboka 2-rätters middag eller buffé.

  • Dag 3. Köpenhamn – Hemorten

    Frukostbuffé innan ankomst till Köpenhamn där vi gör tur med vår buss och äter lunch på egen hand innan vi styr hemåt. Färden går via Öresundsbron tillbaka till Sverige och vi beräknar vara tillbaka i Östergötland framåt kvällen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
28/8Se allaDFDS FartygMer än 82 950:-BokaMer information

Hotell

DFDS Fartyg
DFDS Fartyg
Pearl Seaways - Plats för 2168 gäster, kryssningsfartyget har ett brett utbud av restauranger, butiker och barer. Alla hytter har bekväma sängar, eget badrum med dusch och toalett, handdukar och gard...
Resekalender
24/5Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-