Skip to main content

Pang i bygget

Följ med oss på en härlig tur till Helsingborg i 2 dagar!
På kvällen slår vi oss ner på Fredriksdalsteatern och träffar Eva Rydberg m.fl. John Cleese har givit sin välsignelse och Fredriksdalsteatern blir först i Europa med att presentera humorlegendens egen scenversion av Fawlty Towers….

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, logi i dubbelrum inkl frukost och middag (dryck tillkommer), biljett till Fredriksdalsteatern, entré och guide Sofiero, bussfika med dopp.

Platser på Fredriksdalsteatern: 9/7 Rad 18 – 19, 6/8 Rad 11 – 13

TILLÄGG: Enkelrum 825:- , dryck till middagen. Platsbokning i bussen 100 kr. 

 

OBS! Covidbevis och legitimation obligatoriskt, Avbokningsavgift:  45 dgr innan avresa 895,--, 30 dgr innan avresa 100%.

 

 

Dagsprogram

  • Dag 1

    07:30 Linköping (flera avreseorter finns). Idag sätter vi oss till rätta i vår buss som ska ta oss ner till Helsingborg. På vägen dit stannar vi vid Ljungbystopp för er som önskar ta en fika eller om ni har egen fikakorg med er. Väl framme i Helsingborg anländer vi till vårt hotell Clarion Grand****. Här lämnar vi av vårt bagage. Nu har ni valmöjligheten att ta färjan över till Helsingör och flanera där några timmar eller välj att utforska vackra staden Helsingborg. Klockan 16.30 samlas vi för gemensam middag på hotellet. Mätta o glada sätter vi oss åter i bussen för färd till Fredriksdalsteatern och uppsättningen ”Pang i Bygget”.
    I pausen finns det lite smått o gott att äta och dricka.
    Vid föreställningens slut hämtar vår buss upp er och kör tillbaka till hotellet.

  • Dag 2

    Frukost och utcheckning. I utkanten av Helsingborg ligger Sofiero Slott och Slottsträdgård, detta ska vi besöka idag. Tillsammans med vår guide får vi ta del av dess historia. Hur Kronprinsen Gustaf Adolf och hans maka Margareta, som båda är mycket trädgårdsintresserade, låter en helt ny trädgård växer fram vid deras slott. Efter guidningen har ni fri tid att själva ströva omkring och kanske inta er lunch här. Efter besöket startar vi vår resa hem. Hemkomst? Ja, det beror på hur länge ni vill stanna på Sofiero!!!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/8Se allaPang i Bygget Ring för att boka2 785:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Clarion Grand Hotel Helsingborg
Clarion Grand Hotel Helsingborg
300 meter från Helsingborgs centralstation och färjeterminal ligger Clarion Grand Hotel. Hotellet blandas med charmig äldre inredning med moderna inslag. Alla rum har en tv och ett badrum med dusch. G...
Resekalender
3/7Polcirkelkustenfrån 8 990:-