Skip to main content

Pang i bygget

John Cleese fyller 80 år! Eva Rydberg hyllar idolen med en ny uppsättning av Fawlty Towers. Fredriksdalsteatern blir först i Europa med att presentera humorlegendens egen scenversion av Fawlty Towers – världens mest älskade komediserie.

Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Eva Roos som Mrs Richards och Håkan Mohede som Majoren.

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, logi i dubbelrum, inkl frukost, 2-rätters middag (dryck tillkommer), teaterbiljett Parkett rad 9-10

OBS! Vid avbokning behålles 500:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad/person

 

 

Dagsprogram

  • Dag 1 Östergötland - Helsingborg

    Bussen tar oss via Småland ner till Skåne. Vi gör stopp för lämplig fikapaus under vägen. Vi närmar oss Helsingborg – ”Sundets Pärla” vid lunchtid. Finns nu tid att tura till Helsingör för de som vill eller utforska Helsingborg. Innan vi åker till föreställningen som börjar 19.00, äter vi en 2-rätters middag på hotellet. Efter föreställningen återvänder vi till vårt hotell.

  • Dag 2 Helsingborg - Östergötland

    Efter frukost finns tid att gå en stund i Helsingborg/Helsingör innan vi fortsätter E4:an norrut. Vi kommer via det småländska Höglandet till Östergötland. Beräknad hemkomst till Linköping ca 19.00.

Resekalender
5/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 290:-
16/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
19/10Måndagsbussen Valdemarsvikfrån 1 290:-
23/10Expressbuss Puttgardenfrån 795:-
7/11Rostock Lördagfrån 1 390:-