Skip to main content

Pang i bygget

John Cleese fyllde 80 år 2019! Eva Rydberg hyllar idolen med en ny uppsättning av Fawlty Towers. Fredriksdalsteatern blir först i Europa med att presentera humorlegendens egen scenversion av Fawlty Towers – världens mest älskade komediserie.
Denna uppsättning skulle framförts 2020 men är nu flyttad till sommaren 2021.

Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Eva Roos som Mrs Richards och Håkan Mohede som Majoren.

Fritextsökning

Coronainformation

Vi kommer att boka max 40 personer, då vi har plockat ut säten i bussen för att få Coronaavstånd till nästa säte. Alla kommer att få tilldelad plats, vilket är klart när ni kliver ombord. Meddela oss vid bokning om ni reser tillsammans med några.

Just nu råder restriktionerna att alla ska bära munskydd på färjor och på alla offentliga platser, förutom när man sitter på restaurang och vid bord. Vilket var och en tar med sig.


Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, logi i dubbelrum, inkl frukost och middag (dryck tillkommer), lunch dag 2, parkettbiljett till Fredriksdalsteatern, besök Magasin 35 och Mölle krukmakeri på Kullahalvön.

Platser på Fredriksdalsteatern: 10/7 Rad 18 – 19, 7/8 Rad 11 – 13

TILLÄGG: Enkelrum 550:- 

 

 

Dagsprogram

  • Dag 1

    Bussen tar oss via Småland ner till Skåne. Vi gör stopp för lämplig fikapaus under vägen. Vi närmar oss Helsingborg – ”Sundets Pärla” vid lunchtid och checkar in på vårt hotell Marina Plaza som ligger vägg i vägg med Knutpunkten där Scandlinesfärjan utgår från. Nu finns tid att ”tura” till Helsingör för de som vill eller utforska Helsingborg. Innan vi åker till Fredriksdalsteatern och föreställningen som börjar 19.00, äter vi en 2-rätters middag på hotellet.

  • Dag 2

    Efter frukost lämnar vi Helsingborg för Kullahalvön och följer kusten till vårt första stopp som blir på Magasin 35 Höganäs, en fabrikslokal från 1830-talet där man tillverkade den berömda saltglaserade keramiken. Idag är det en saluhall, ett 50-tal butiker, glassbutik och ett ölbryggeri. Här får ni en god stund att flanera på egen hand. Vi fortsätter till Mölle och besöker Mölle Krukmakeri där vi också intar dagens lunch. Orkar ni så ta gärna en promenad efter lunchen till hamnen och känn havsbrisen. Ett kort stopp som man inte kan missa är hos Flickorna Lundgren på Skäret, kanske köpa med sig deras berömda vaniljhjärtan? Med förhoppningsvis 2 fina dagar vänder vi nu hemåt och tillbaka till våra hemorter! Beräknad hemkomst till Linköping ca 19,30 och Norrköping 20,00

Resekalender
15/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
18/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
22/10Hjalmars Julspektakelfrån 1 195:-
22/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
23/10Rügen Shoppingfrån 1 190:-