Skip to main content

Weeping Willows Dalhalla 2 dagar

Traditionen säger att sommaren i Dalhalla ska avslutas med en konsert utöver det vanliga, så blir det även sommaren 2020! Det alltid aktuella bandet Weeping Willows kommer tillsammans med gästartister att leda sin publik genom en kväll fylld med såväl musik, eld och ljusspel. Detta kommer att bli en helt unik och minnesvärd kväll för alla evenemangs besökare, med denna avslutningskonsert!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, logi i dubbelrum inkl frukost, 3-rätters middag, entré och konsertbiljett till Dalhalla, vickning efter Dalhalla.

TILLÄGG: 400:- enkelrum

OBS: vid avbokning behålles 750:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad per/person

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi lämnar Östergötland och åker via Örebro. Vi stannar för lämpliga raster under resan till Dalarna. Inkvartering på Hotell Lerdalshöjden i Rättvik. Efter välsmakande middag åker vi till DALHALLA. Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Under perioden juni till september erbjuder Dalhalla 20-25 evenemang med både svenska och internationella artister inom olika musikstilar. När vi kommer tillbaka till hotellet bjuds det på vickning för de som känner sig lite sugna!

  • Dag 2

    Frukost på hotellet. Innan vi åker hemåt, vi gör lämpliga stopp på vägen hem. Beräknad hemkomst ca 19.00

Karta

Resekalender
5/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 290:-
16/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
19/10Måndagsbussen Valdemarsvikfrån 1 290:-
23/10Expressbuss Puttgardenfrån 795:-
7/11Rostock Lördagfrån 1 390:-