Skip to main content

Pappor på prov

 

"Pappor på prov" handlar om doktor Ljung, Thomas Peterssons karaktär, som ska hålla ett föredrag inför 250 kirurger. Samma dag har Sussie Erikssons roll, en sjuksköterska som han hade en affär med en kväll för 18 år sedan, sökt upp honom. Hon blev gravid den där kvällen, vilket doktor Ljung inte visste om. Sonen är på väg till sjukhuset för att träffa sin pappa, just den här dagen som är den viktigaste i hans karriär och Thomas Peterssons roll gör allt för att klara av dagen. - Det är mycket lögner, där min roll drar in Ola Forssmed, som också spelar läkare, i en härva av lögner. Allt för att kunna skjuta upp mötet med sonen bara en dag. Det här blir en hysterisk skrattfest man inte vill missa!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, 2-rätters middag på hotellet, teaterbiljett och utflykt till Öland inkl lunch.

OBS! Vid avbokning behålles 480:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad/person

Dagsprogram

  • Dag 1

    Avresa på morgonen mot Kalmar, under resan gör vi lämpliga raster. Vid lunchtid är vi framme i Kalmar där vi checkar in på vårt Hotel Kalmarsund som ligger mitt i centrum, därefter fri tid i idylliska Kalmar. Gemensam middag kl. 17.00 på hotellet innan föreställning börjar 19.30.

  • Dag 2

    Frukost. Visst vill man se en liten del av Öland när man ändå är så nära! Vi åker över Ölandsbron och besöker Ölands Örtagård i Stora Frö Mörbylånga, mitt i världsarvet på södra Öland. Välkommen till en oas av dofter… Vandra i deras Örtagård, handla i deras gårdsbutik kryddor och mycket annat. När man är på Öland så äter man deras nationalrätt, nämligen Kroppkakor och det gör vi på Arontorps Kroppkakor som ligger vid Färjestaden. Som sista stopp stannar vi till vid Paradisverkstaden som tillverkar allt från små ljusstakar till stora trädgårdsurnor. På hemvägen gör vi ett stopp i Tindered. Beräknad hemkomst ca 19.00 i Linköping.

Resekalender
17/6Måndagsbussen Rostockfrån 1 790:-
20/6Midsommar i Bohuslänfrån 5 290:-
24/6Bohuslän Tauberesafrån 4 990:-
25/6Nordkapfrån 14 990:-
28/6Norska höjdpunkterfrån 4 490:-