Skip to main content

Julmarknad Lübeck

Häng med på tripp till till Hansastaden Lübeck som är en av Tysklands bäst bevarade städer. Gamla Stan är omringad av vatten och är med sina 1800 kulturhistoriskt värdefulla byggnader, historiska gränder och gångar en gemytlig bekantskap. Sist men inte minst i vårt tycke julmarknadernas julmarknad!

Fritextsökning

Coronainformation

De flesta av restriktionerna i Tyskland är borttagna dock krävs det i vissa delstater munskydd i kollektivtrafiken och på apotek.

Handsprit kommer att finnas ombord på bussen.  

Ingår och villkor

INGÅR:
Bussresa, färjor, vägavgifter, del i dubbelrum, 2 frukost, 1 middag, stadspromenad och reseledarsevice. Shoppingvikt 100 kg

TILLÄGG:
Enkelrum 730:-, platsbokning i bussen 100:- 

VALUTA: EURO

 

 

Våra hotell

Avgången 21/11, bor vi på Park Inn Radisson ****Park Inn by Radisson är bekvämt beläget bredvid stadens gamla stad, stadens centrum, samt en mängd kulturella och historiska attraktioner, ligger bara en kort promenad från hotellet.

Avgången 2/12 bor vi på Golden Tulip Lübeckerhof *** Detta 3-stjärniga hotell ligger i stadsdelen Stockelsdorf i utkanten av Lübeck . Endast 2 minuters promenad från hotellet går det bussar in till centrum, ta ca 10 min. Hotellet serverar utsökt mat från Schleswig-Holstein. En stor frukostbuffé serveras dagligen på Lübecker Hof. Hotellet erbjuder även en skandinavisk frukost med nordiska specialiteterAlla rum har en sittgrupp, satellit-TV och te- och kaffefaciliteter.. Gratis WiFi i lobbyn.

 

Dagsprogram

  • Dag 1. Hemorten - Lübeck

    Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden når vi superfina centralt belägna Hotel Park Inn by Radisson**** sen eftermiddag/tidig kväll. Hotellet ligger perfekt med stadsporten Holstentor strax intill. Gemensam middag. Ca 66 mil

  • Dag 2. Lübeck

    För den som önskar finns möjlighet att efter frukost följa med vår reseledare på stadspromenad genom hansadrottningens historiska gator och spännande gränder. Lübeck lockar många människor med sin mysiga bebyggelse, stadsportar, marsipan, trevliga restauranger och en slående julmarknad. Eftermiddagen har ni fri tid att t ex besöka Café Niederegger och smaka på deras berömda marsipan, kanske äta lunch på skepparnas krog Schiffergesällschaft eller blir det en middag på legendariska rådhuskällaren!?

  • Dag 3. Lübeck - hemorten

    Så var det dags för hemfärd men innan vi kör ombord på färjan ges möjlighet att fylla på husapoteken… Vi beräknar att vara hemma i Östergötland igen vid 20 tiden. Lika många mil hem…

Resekalender
5/12Julmarknad Wismarfrån 2 790:-
9/12Julmarknad Rostockfrån 3 890:-
20/12Almunecar 15 dagar Jul & Nyårsfirandefrån 15 990:-
23/12Stämningsfull Jul i Dalarnafrån 7 790:-
28/1Björn Skifsfrån 3 195:-