Skip to main content

Påskmarknad i Rostock Penta Hotel

I Rostock vet man hur man firar påsk! Här har man en gammal tradition med påskmarknad i centrum med marknadsbodar där man säljer lokalt hantverk, mat, påskgodis och blommor. Här finns trevliga ölpubar, korvkiosker, karuseller och ett trevligt folkliv. På den här resan bor vi på Rostocks bästa hotell 4-stjärniga Penta!

Fritextsökning

Ingår och villkor

INGÅR: Bussresa, Buss ”Viking Class”, del i dubbelrum, 3 frukost, 100 kg shoppingvikt, reseledarservice

TILLÄGG: Enkelrum 1800:-, platsbokning i bussen 150:-

PASS: Ja

VALUTA: EUR

Avbokningsvillkor: Fri avbokning fram till 46 dagar före avresa, 45 – 31 dagar innan avresa 400:-/person, från 30 – 8 dagar före avresa betalas 50% av resans pris, därefter hela kostnaden.

Dagsprogram

 • Dag 1. Hemort – Rostock

  Avresa från Östergötland på morgonen. Efter ett stopp i Ljungby för frukost åker vi färja Helsingborg – Helsingör och Gedser – Rostock. Vi beräknar vara på vårt favorithotell i Rostock 4-stjärniga Penta 18:00. Det här är hotellet som har ett perfekt läge precis bredvid gågata och stadens torg.

 • Dag 2. Rostock

  Dagen börjar med ett besök på Calles för shopping och vi stannar där 2 timmar. Efter det går bussen via Hansa Center för de som inte fått nog av shopping och sedan tillbaka till hotellet. De som stannade kvar blir upphämtade efter 2 timmar. Eftermiddagen fri att njuta av Påskmarknaden.

 • Dag 3. Rostock

  Vi gör en tur till Karl´s Erlebnishof https://karls.de/ ett ställe med Jordgubbe-tema där man kan handla allt som går att producera med jordgubbar men även sånt som är gjort av andra råvaror t ex cider, vin, sylt, de har även växter. Därefter tar vi en tur till Warnemünde där man kan ströva omkring i maritim miljö och kanske ta en fika eller ett glas vin. Eftermiddagen fri i Rostock.

 • Dag 4. Rostock – Hemort

  Hemresa samma väg som utresan.

Resekalender
17/6Måndagsbussen Rostockfrån 1 790:-
20/6Midsommar i Bohuslänfrån 5 290:-
24/6Bohuslän Tauberesafrån 4 990:-
25/6Nordkapfrån 14 990:-
28/6Norska höjdpunkterfrån 4 490:-