Skip to main content

Nyår i Rostock

Följ med oss och fira nyår i Rostock.
Här blir det festlig stämning och full rulle hela nyårsnatten!
I priset ingår kul nyårsfirande med mat, dryck och dans på vårt hotell!
Vi börjar sedan det nya året med den spektakulära fyrverkerishowen på nyårsdagen i Warnemünde som årligen lockar mängder av åskådare.

Fritextsökning

Ingår och Villkor

INGÅR
Bussresa, Buss: "Viking Class", 1 middag. På nyårsafton "Galamiddag" + fri dryck, diskjockey, snacks och Prosecco vid 12-slaget, 100 kg shopping

TILLÄGG
Enkelrum 1780:-
Platsbokning i bussen 100:-

VALUTA
EUR Euro

Dagsprogram

 • Dag 1 Hemorten - Rostock

  Dag 1: Hemorten - Tyskland
  Avresa från Östergötland på morgonen, sen gör vi första stopp i Ljungby för fika/frukost för den som önskar. Sen fortsätter vi via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock och når vårt fina 4-stjärniga Penta Hotel vid 18-tiden. Gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2 Shoppingdag - Nyårsafton

  Dag 2: Shoppingdag - Nyårsafton
  Efter att ha njutit av den stora frukostbuffén åker vi till Calles och shoppar i 2 timmar. Sen är eftermiddagen fri och man kan passa på att flanera längs med gågatan där det finns bra restauranger och många butiker, roa er, shoppa och ät gott!  På kvällen är det dags att fira in det nya året! Nyårsfirandet inleds med en galabuffé med tillhörande dryck. Sen fortsätter firandet med dans till discjockey och fri dryck hela kvällen. Vid midnatt serveras snacks och Prosecco så vi kan fira in året ordentligt!

 • Dag 3 Nyårsdagen

  Dag 3: Nyårsdagen
  Efter en sen frukost har vi lite fritid för strövtåg i staden. Vi tar oss under eftermiddagen gemensamt ut till Warnemünde. Här kommer vi få en härlig eftermiddag i det pittoreska samhället. Vid 18-tiden börjar ett firande av det nya året med fyrverkerier till klassisk musik.

 • Dag 4 Hemresa

  Dag 4:  Hemresa
  Idag är det dags att ta farväl av Rostock för denna gång. Vi tar färjorna Rostock-Gedser och Helsingör-Helsingborg innan vi är åter i Sverige. Vi gör stopp under resan för förtäring. Vi beräknar vara åter i Östergötland ca 21.00. Vi önskar er God Fortsättning på det nya året!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/12Se allaNyår i RostockMer än 86 990:-BokaMer information

Hotell

Pentahotel Rostock
Pentahotel Rostock
Hotellet ligger i Rostocks historiska stadskärna, 5 minuters promenad från torget Neuer Markt och kyrkan Marienkirche. Här erbjuds välinredda rum med en 32-tums platt-TV. De rymliga rummen på pentahot...
Resekalender
19/8Norges Höjdpunkterfrån 3 590:-