Skip to main content

Nyheter

*Ingen anmälningsavgift vid bokning och fri avbokning!
*Vi inför ”Viking Class” med fantastiska benutrymmen!
*Möjlighet att boka sittplats!
*Internetbokningsrabatt på alla resor!

 

Ingen anmälningsavgift vid bokning och fri avbokning!
Boka nu - Vi erbjuder fri avbokning fram till 45 dagar före avresa! Vi förstår att många känner en oro för att boka en resa i dessa tider, därför tar vi bort anmälningsavgiften vid bokning, den erlägger ni istället 45 dagar innan avresa och fram till dess har man fri avbokning. Anmälningsavgiften är på 400kr och slutbetalningen gör man senast 21 dagar innan avresa (kan förekomma avvikelse pga hotellval och destination) . Nu kan du kan tryggt boka din resa och säkra din plats. Du får en bekräftelse, men du betalar inte något nu. Så passa på att säkra en plats på din kommande resa


Vi inför Viking Class med fantastiska benutrymmen!
Vi inför nu Viking Class med fantastiska benutrymmen som gör bussresandet ännu bekvämare. Vi har plockat ur stolar i våra bussar vilket innebär att våra bekväma bussar har blivit ännu bättre! Vår största buss som original har 59 stolar har nu 46 stolar.  Dessutom innebär det att det kommer att vara färre deltagare på varje resa vilket gör att det blir minska trängsel vid tex. fikapauser och studiebesök

Vi inför möjlighet att boka sittplats!
Tidigare har vi använt oss av ”rotation” vad gäller sittplatser på resor längre än fyra dagar. Det har tyvärr uppstått en del irritation mellan våra gäster då åsikterna varit delade om vilken plats man ska ha när det roteras. Dessutom har vi inte haft möjlighet att tillgodose önskemål om att tex sitta långt fram för att man lider av åksjuka.
Nu kommer det istället vara möjligt att mot avgift boka en vald plats som man behåller under hela resan, Bokar man ingen plats får man istället en plats tilldelad vid ombordstigning av bussen.

Internetbokningsrabatt på alla resor!
Att sälja resor är det roligaste vi vet men tyvärr är det mycket tidskrävande därför kan vi erbjuda rabatt för er som bokar själva online.
På vår nya och moderna hemsida kan ni på ett enkelt sätt boka er resa och dessutom få en bättre översikt på resan och eventuella tillval. Dessutom erhåller ni mellan 50 - 100:-/pp i rabatt då ni bokar er resa online beroende på resans antal dagar. 

Fritextsökning
Resekalender
15/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
18/10Rostock Måndagsbussenfrån 1 390:-
22/10Hjalmars Julspektakelfrån 1 195:-
22/10Rostock 3 dagarfrån 1 990:-
23/10Rügen Shoppingfrån 1 190:-